Analyzer

SERVEIS

Analyzer

La tranquil·litat de la farmàcia en el seu dia a dia és la nostra raó de ser.

Farmatic Analyzer és un servei proporcionat exclusivament per distribuïdors oficials de Farmatic
Perquè només els distribuïdors oficials de Farmatic integrats en el canal de distribució de Consoft tenen accés al sistema de monitoratge en línia de Farmatic Analyzer. I cada distribuïdor podrà monitorar solament a les farmàcies a les quals presta servei tècnic.

D’aquesta manera garantim que només el teu distribuïdor oficial de manteniment de Farmatic té accés a l’estat del teu sistema.

Farmatic Analyzer és un sistema automàtic de monitoratge i supervisió de la teva base de dades Farmatic.

De forma totalment transparent i sense cap interferència en el treball habitual, Farmatic Analyzer verifica cada dia la base de dades de Farmatic, revisant la integritat estructural de la mateixa i, el més important, comprova que podrà ser restaurada sense incidències si fos necessària una recuperació de dades.

A més, Farmatic Analyzer comprova diàriament si la teva base de dades manté una grandària adequada, el nivell d’ocupació en el teu disc dur i l’existència de còpies de seguretat disponibles.

Els resultats de totes aquestes accions són monitorats en línia de manera còmoda i eficient pel teu distribuïdor oficial de Farmatic, a qui el sistema alertarà de manera automàtica si es detecta alguna incidència o anomalia, permetent-li emprendre accions preventives sobre aquest tema.

Prevenció: Detecció precoç d’anomalies en el teu sistema. Supervisió diària del sistema. Comprovació de la grandària de la base de dades de Farmatic. Detecció de falta de còpies de seguretat. Comprovació de falta d’espai en disc. Enviament d’alerta al teu distribuïdor de Farmatic davant qualsevol anomalia detectada.

Seguretat: Base de dades estructuralment correcta i còpies verificades. Còpia de seguretat diària de les teves dades Farmatic com a base de l’anàlisi. Anàlisi estructural de cada còpia realitzada. Verificació que cada còpia podrà ser restaurada si es necessita. Les còpies s’emmagatzemen en el sistema propi de la farmàcia o en sistemes cloud d’emmagatzematge en el núvol, tu decideixes. Compatibilitat 100% amb normativa R.G.P.D. de protecció de dades.

Comoditat: Tot el procés és totalment transparent per a tu. No necessita de la teva intervenció, així que no et restarà temps ni desviarà la teva atenció de les teves tasques habituals. No alenteix el funcionament del teu sistema, ni interfereix en cap procés de Farmatic. No requereix presència tècnica en la teva farmàcia per a efectuar les comprovacions que Farmatic Analyzer realitza. El teu distribuïdor detecta les incidències sense que tu hagis de notificar-les-hi.

Tot això i molt més. T'interessa?

Mejora la gestión de tu farmacia

SERVICIOS

Expertos al servicio de las farmacias en Cataluña

En Monsegur llevamos más de 2 décadas trabajando al servicio de las farmacias en Cataluña. Nuestro compromiso es ayudarte a mejorar la gestión de tu negocio.

Mejora la gestión de tu farmacia

EQUIPAMIENTO

Todo lo que necesitas para impulsar tu negocio

Añade valor y genera más beneficios utilizando el mejor equipamiento para rentabilizar todos los procesos de tu farmacia.

Tens dubtes?

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, sabem quina és la millor manera d’impulsar el teu negoci. Si no trobes resposta a algun d’aquests dubtes, estarem encantats d’atendre’t.

Monsegur és una empresa multidisciplinària conformada per un cos directiu farmacèutic i un cos tècnic informàtic.
Els més de 20 anys dins el sector de la farmàcia ajudant-los a digitalitzar els seus processos ens avalen com un dels principals distribuïdors oficials de Farmatic.
El nostre lema és: “som informàtics, però també farmacèutics”
La missió de Monsegur és fer assequible la informàtica perquè la farmàcia pugui desenvolupar-se correctament en el seu dia a dia.

L’activitat de Monsegur es divideix en dos grans blocs.
Per una banda, serveis, i per l’altra equipaments.
Dins dels serveis trobem el gran gruix de la feina del cos tècnic.
Resolució d’incidències tant de forma remota com presencial, formacions, novetats de Farmatic, etc.
L’altre gran bloc són els equipaments on oferim a la farmàcia una extensa cartera de solucions per garantir que sempre estigui a l’avantguarda del sector.

Monsegur és una empresa tecnològica amb seu a Barcelona la missió de la qual és eliminar les barreres en la utilització de Farmatic.
Per aconseguir-ho, estem en contacte permanent amb les farmàcies oferint suport en el dia a dia i formacions sobre Farmatic per millorar les tasques diàries de l’oficina de farmàcia, entre altres servies.
Sense argot tecnològic complicat.
Només destresa, passió i confiança.
Amb productes dels quals estem orgullosos de compartir amb els nostres clients i amics.
Perquè la tecnologia excel·lent no ha de ser complicada.

Posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats de conèixer-te i aclarir tot el que vulguis saber.

Truca’ns

934 465 041

O escriu-nos:

monsegur@monsegurinformatica.com