Auto Update

Farmatic, el millor gestor per a la teva farmàcia

Auto update

Un programari actualitzat és part de l’èxit d’una farmàcia. Auto Update és la millor solució per a mantenir les teves aplicacions permanentment al dia amb total comoditat.

Auto Update és l’avançat sistema d’actualitzacions que t’ofereix Consoft per a mantenir la teva farmàcia permanentment actualitzada.

Amb AutoUpdate disposaràs sempre de les últimes versions dels teus programes i de les utilitats publicades per Consoft (Farmaticmultimagatzem, actualitzacions de preus, actualitzacions de Conjunts Homogenis i Grups de Preu Menor, bases de dades del C.G.C.O.F., recepta electrònica, etc.).

Comoditat: No hauràs d’estar pendent de la sortida de noves actualitzacions.

Immediatesa: Quan una novetat estigui disponible, la rebràs en la teva farmàcia i bastarà que donis la teva conformitat perquè es procedeixi a la seva instal·lació automatitzada.

Seguretat: Rebràs les actualitzacions en la teva farmàcia de manera segura via Internet.

Senzillesa: L’actualització es durà a terme sense requerir la teva intervenció. Només es requerirà la intervenció de l’usuari quan una actualització impliqui la presa d’alguna decisió (actualitzar o no preus, conservar o no informació prèvia, etc.)

Control Personalitzat: Només rebràs les actualitzacions destinades a la teva farmàcia, en funció de les aplicacions amb les quals treballis, versions instal·lades a cada moment, província d’ubicació, etc., evitant-se el risc d’instal·lar programari innecessari.

Tot això i molt més. T'interessa?

Mejora la gestión de tu farmacia

SERVICIOS

Expertos al servicio de las farmacias en Cataluña

En Monsegur llevamos más de 2 décadas trabajando al servicio de las farmacias en Cataluña. Nuestro compromiso es ayudarte a mejorar la gestión de tu negocio.

Mejora la gestión de tu farmacia

EQUIPAMIENTO

Todo lo que necesitas para impulsar tu negocio

Añade valor y genera más beneficios utilizando el mejor equipamiento para rentabilizar todos los procesos de tu farmacia.

Tens dubtes?

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, sabem quina és la millor manera d’impulsar el teu negoci. Si no trobes resposta a algun d’aquests dubtes, estarem encantats d’atendre’t.

Monsegur és una empresa multidisciplinària conformada per un cos directiu farmacèutic i un cos tècnic informàtic.
Els més de 20 anys dins el sector de la farmàcia ajudant-los a digitalitzar els seus processos ens avalen com un dels principals distribuïdors oficials de Farmatic.
El nostre lema és: “som informàtics, però també farmacèutics”
La missió de Monsegur és fer assequible la informàtica perquè la farmàcia pugui desenvolupar-se correctament en el seu dia a dia.

L’activitat de Monsegur es divideix en dos grans blocs.
Per una banda, serveis, i per l’altra equipaments.
Dins dels serveis trobem el gran gruix de la feina del cos tècnic.
Resolució d’incidències tant de forma remota com presencial, formacions, novetats de Farmatic, etc.
L’altre gran bloc són els equipaments on oferim a la farmàcia una extensa cartera de solucions per garantir que sempre estigui a l’avantguarda del sector.

Monsegur és una empresa tecnològica amb seu a Barcelona la missió de la qual és eliminar les barreres en la utilització de Farmatic.
Per aconseguir-ho, estem en contacte permanent amb les farmàcies oferint suport en el dia a dia i formacions sobre Farmatic per millorar les tasques diàries de l’oficina de farmàcia, entre altres servies.
Sense argot tecnològic complicat.
Només destresa, passió i confiança.
Amb productes dels quals estem orgullosos de compartir amb els nostres clients i amics.
Perquè la tecnologia excel·lent no ha de ser complicada.

Posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats de conèixer-te i aclarir tot el que vulguis saber.

Truca’ns

934 465 041

O escriu-nos:

monsegur@monsegurinformatica.com