Reformes

EQUIPAMENT

Disseny i transformació

Gràcies a Concep, empresa pertanyent al Grup Glintt, podem oferir a tots els clients de Monsegur el disseny i transformació de la vostra farmàcia.

Concep és una empresa amb més de 20 anys d’experiència dedicant-se exclusivament al desenvolupament i transformació integral d’oficines de farmàcies, maximitzant la rendibilitat d’aquestes.

Concep treballa tots els projectes de la mà del client, pensant sempre en la rendibilitat de la inversió i impulsant els beneficis de la farmàcia, atorgant al farmacèutic un entorn renovat i eficient on poder desenvolupar la seva labor relacionada amb la salut i el benestar dels clients/pacients.

Alguns exemples:

Góndoles per a farmàcies
Una de les peces clau del mobiliari per a farmàcia. Es tracta d’elements d’alta rotació de producte i exposats a un gran ús per part de client i farmacèutic. Per això, en Concep les dissenyem de manera adaptable i amb els millors materials per a garantir una alta perdurabilitat davant les transformacions de la farmàcia. Tant si el que necessites són góndoles de paret, rodones o de centre per a farmàcia, la constant cerca i recerca de tendències ens permet localitzar el millor model de góndola que necessites.

Prestatgeries per a farmàcies
Les prestatgeries de farmàcia són un element que col·labora en la millor exposició dels teus productes. Ens ajuden a maximitzar i aprofitar el local disponible, a crear punts específics d’atenció, a distribuir i diferenciar les categories i, en definitiva, a configurar l’espai de la farmàcia. Analitzarem el teu local per a trobar els punts clau en els quals situar prestatgeries i com integrar-les amb la resta de mobiliari de farmàcia.

Taulells per a farmàcies
Els taulells per a farmàcia són, sens dubte, la peça estrella de tots els nostres dissenys de mobles. És el lloc al qual haurem de dirigir al client perquè efectuï la seva compra, on el farmacèutic interactuarà amb ell i la nostra última via per a convèncer-li que ompli una mica més el seu carret. Per això, ha de ser un moble atractiu que capti ràpidament l’atenció, però també còmode i funcional perquè convidi a la comunicació.

Expositors per a farmàcies
Un altre dels elements importants entre l’equipament i mobles per a farmàcia. La versatilitat és el Concep·te que més tenim en compte per a la fabricació dels expositors de farmàcia perquè se siguin capaces de complir amb les teves necessitats presents i futures. També prioritzem la comoditat, perquè els constants canvis que l’expositor farmacèutic experimenta al llarg de l’any (tant per accions comercials en el lloc com per canvis de productes) es facin al més aviat possible i facilitat.

Tot això i molt més. T'interessa?

Mejora la gestión de tu farmacia

SERVICIOS

Expertos al servicio de las farmacias en Cataluña

En Monsegur llevamos más de 2 décadas trabajando al servicio de las farmacias en Cataluña. Nuestro compromiso es ayudarte a mejorar la gestión de tu negocio.

Mejora la gestión de tu farmacia

EQUIPAMIENTO

Todo lo que necesitas para impulsar tu negocio

Añade valor y genera más beneficios utilizando el mejor equipamiento para rentabilizar todos los procesos de tu farmacia.

Tens dubtes?

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, sabem quina és la millor manera d’impulsar el teu negoci. Si no trobes resposta a algun d’aquests dubtes, estarem encantats d’atendre’t.

Monsegur és una empresa multidisciplinària conformada per un cos directiu farmacèutic i un cos tècnic informàtic.
Els més de 20 anys dins el sector de la farmàcia ajudant-los a digitalitzar els seus processos ens avalen com un dels principals distribuïdors oficials de Farmatic.
El nostre lema és: “som informàtics, però també farmacèutics”
La missió de Monsegur és fer assequible la informàtica perquè la farmàcia pugui desenvolupar-se correctament en el seu dia a dia.

L’activitat de Monsegur es divideix en dos grans blocs.
Per una banda, serveis, i per l’altra equipaments.
Dins dels serveis trobem el gran gruix de la feina del cos tècnic.
Resolució d’incidències tant de forma remota com presencial, formacions, novetats de Farmatic, etc.
L’altre gran bloc són els equipaments on oferim a la farmàcia una extensa cartera de solucions per garantir que sempre estigui a l’avantguarda del sector.

Monsegur és una empresa tecnològica amb seu a Barcelona la missió de la qual és eliminar les barreres en la utilització de Farmatic.
Per aconseguir-ho, estem en contacte permanent amb les farmàcies oferint suport en el dia a dia i formacions sobre Farmatic per millorar les tasques diàries de l’oficina de farmàcia, entre altres servies.
Sense argot tecnològic complicat.
Només destresa, passió i confiança.
Amb productes dels quals estem orgullosos de compartir amb els nostres clients i amics.
Perquè la tecnologia excel·lent no ha de ser complicada.

Posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats de conèixer-te i aclarir tot el que vulguis saber.

Truca’ns

934 465 041

O escriu-nos:

monsegur@monsegurinformatica.com