MonReports

CONSULTORIA

MonReports

Vols aprofundir en la gestió de la teva farmàcia?, tenir-ho tot sota control amb un parell de clics?

Aleshores et recomanem MONREPORTS.

Monsegur a dissenyat de la mà dels farmacèutics més exigents i els informàtics més implicats un entorn de treball perfectament integrat a Farmatic.

MonReports, un (BI) Business Intelligence a l’abast de tots els nostres clients.

Aprofitem tota la força de Farmatic i portem la gestió de la farmàcia a un altre nivell, gestionem totes les dades generades durant el dia per optimitzar els processos, reduint-los i estalviant temps.

Millorem tasques com:

Gestió de Mínims i Màxims: Amb les opcions de configuració de Mínims i Màxims aconseguim optimitzar l’estoc la teva farmàcia. Eliminem productes sobrants i augmentem l’estoc d’aquells productes que tenen més vendes.

És totalment configurable per a adequar-se a les necessitats i criteris de cada farmàcia i permet una gestió manual o automàtica.

Criteris: Fixa els teus propis criteris, modifica’ls conforme arribis als teus objectius marcats. Detecta de forma automatitzada tot allò que escapa de la norma.

Anàlisis ABCD, filtres per famílies, laboratoris, proveïdors, controla la farmàcia amb tots aquells paràmetres que siguin d’interès per a tu sense cap límit. Automatitza-ho i analitza-ho quan i on vulguis.

Controla laboratoris, conjunts homogenis, crea informes, analitza quins articles es venen i quins no, estudia la rotació. Compara-ho per venedor, horaris, operacions, facturació.

MonReports, es l’eina que sempre has desitjat per poder dissenyar el control de la farmàcia al teu gust.

Compara tots els paràmetres que desitges amb els teus propis criteris per dissenyar la millor estratègia tant de compra com de venda.

Marca objectius, col·labora amb el teu equip, cerca el creixement global de la farmàcia.

I el més important, si ho desitges Monsegur estarà el teu costat per iniciar-te en aquesta nova empresa.

Posem a la teva disposició tot el nostres recolzament, assessorament i els més de 20 anys al vostre costat perquè res ho deixem a l’atzar. El vostre èxit la nostra millor recompensa.

MonReports

Tot això i molt més. T'interessa?

Mejora la gestión de tu farmacia

SERVICIOS

Expertos al servicio de las farmacias en Cataluña

En Monsegur llevamos más de 2 décadas trabajando al servicio de las farmacias en Cataluña. Nuestro compromiso es ayudarte a mejorar la gestión de tu negocio.

Mejora la gestión de tu farmacia

EQUIPAMIENTO

Todo lo que necesitas para impulsar tu negocio

Añade valor y genera más beneficios utilizando el mejor equipamiento para rentabilizar todos los procesos de tu farmacia.

Tens dubtes?

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, sabem quina és la millor manera d’impulsar el teu negoci. Si no trobes resposta a algun d’aquests dubtes, estarem encantats d’atendre’t.

Monsegur és una empresa multidisciplinària conformada per un cos directiu farmacèutic i un cos tècnic informàtic.
Els més de 20 anys dins el sector de la farmàcia ajudant-los a digitalitzar els seus processos ens avalen com un dels principals distribuïdors oficials de Farmatic.
El nostre lema és: “som informàtics, però també farmacèutics”
La missió de Monsegur és fer assequible la informàtica perquè la farmàcia pugui desenvolupar-se correctament en el seu dia a dia.

L’activitat de Monsegur es divideix en dos grans blocs.
Per una banda, serveis, i per l’altra equipaments.
Dins dels serveis trobem el gran gruix de la feina del cos tècnic.
Resolució d’incidències tant de forma remota com presencial, formacions, novetats de Farmatic, etc.
L’altre gran bloc són els equipaments on oferim a la farmàcia una extensa cartera de solucions per garantir que sempre estigui a l’avantguarda del sector.

Monsegur és una empresa tecnològica amb seu a Barcelona la missió de la qual és eliminar les barreres en la utilització de Farmatic.
Per aconseguir-ho, estem en contacte permanent amb les farmàcies oferint suport en el dia a dia i formacions sobre Farmatic per millorar les tasques diàries de l’oficina de farmàcia, entre altres servies.
Sense argot tecnològic complicat.
Només destresa, passió i confiança.
Amb productes dels quals estem orgullosos de compartir amb els nostres clients i amics.
Perquè la tecnologia excel·lent no ha de ser complicada.

Posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats de conèixer-te i aclarir tot el que vulguis saber.

Truca’ns

934 465 041

O escriu-nos:

monsegur@monsegurinformatica.com